Door negeren en excluderen van oppositie houdt de evolutie fabel al 155 jaar stand

De nieuwe miRNA genen, die we overal ontdekken in de genomen van organismen, en een regelfunctie m.b.t. genexpressie en activiteit vervullen, zetten de Darwinistische afstammingsbomen volledig op de kop. Erger nog, ze weerleggen alles wat men op basis van reguliere eiwitgenen “bedacht”. Nature rapporteert in 2012:

“I’ve looked at thousands of microRNA genes, and I can’t find a single example that would support the traditional tree,” zegt Peterson, moleculair bioloog in Nature.

En: The technique “just changes everything about our understanding of mammal evolution”.

http://www.nature.com/news/phylogeny-rewriting-evolution-1.10885

Darwin werd voorgoed en voor altijd weerlegd door microRNA genen.

In 2009 kon u dit reeds lezen in het boek “Terug naar de Oorsprong van visionair-bioloog Dr. P. Borger. Het hele stambomenverhaal, waar de Darwinsten 40 jaar aan hebben geboetseerd om er een geloofwaardig verhaal van te kneden valt helemaal in duigen door de miRNA (en andere ) genen. Darwinisme, evolutie middels natuurlijke selectie waarbij alle organismen aan elkaar gelieerd zijn middels afstamming, is zo dood als een pier. Het is helemaal en volledig weerlegd door de waarnemingen. Het was en is verder niks dan het materialistengeloof. Maar U begrijpt wel, geachte lezers, dat je geen schijn van kans hebt in de wetenschap als je een artikel probeert te publiceren dat aangeeft waar en waarom Darwin ernaast zat. Het vakgebied wordt hand en tand verdedigd, door orthodoxe Darwinisten die het gebied 150 jaar geleden hebben veroverd en er NEVER afstand van zullen nemen. De veroveraars hanteren het verdeel en heers concept, worden politiek gesteund, terwijl hun onderzoek door de belastingbetaler wordt bekostigd.

Advertenties