Het regent weer raketten op Israël

Terwijl Joden uit auto’s worden gesleurd, verwoestingen worden aangericht door Abu Mazens volgelingen, en Israël al meerdere weken wordt bestookt met raketten vanuit Gaza en de Israëlische regering heeft besloten niet langer lijdzaam toe te willen zien, roept Barack Hussein Obama, de Israëlische leiders op terughoudend te reageren om verdere escalatie te voorkomen. Er wonen honderdduizenden Israëlische burgers in het gebied waar de raketten neerkomen. Hoe zou Washington reageren wanneer Amerikaanse steden jarenlang op deze manier bestookt zouden worden? Ook met terughoudendheid? Hij heeft Hamas nooit opgeroepen zich terughoudend op te stellen. Ook reageert hij nooit op de toespraken waarin de leiders van Hamas dreigen met de vernietiging van Israël zoals het hoofd van Hamas Khaled Meshal op 15 maart 2014. Deze terrorist zei dat Hamas voor niets anders leven dan om Israëlische Joden te doden en het Heilige Land te ‘bevrijden’ van hun aanwezigheid.

Obama’s nieuwe vrienden

De geschiedenis herhaalt zich. Ook op 29 december 2008 had Israël geen andere keus meer dan terug te slaan om haar burgers te beschermen. De maat was vol na 5000 raketten op Israëlische burgerdoelen. Op het eerste gezicht lijken deze raket en mortier beschietingen niet zo erg maar de realiteit is dat duizenden onschuldige Israëlische burgers in schuilkelders door moeten brengen met alle traumatische gevolgen van dien. De constante dreiging van raketaanvallen is voor geen enkel land in de wereld aanvaardbaar. De aanval “Cast Lead” eind 2008 volgde om Hamas voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen en dat was bijna gelukt totdat Obama zijn vrienden van de moslimbroederschap te hulp kwam. Hij wist Israël te dwingen met de operatie te stoppen, en zo de totale vernietiging van Hamas te voorkomen.

Hamas maakt inmiddels deel uit van de eenheidsregering samen met de “Bende van Ramallah” die net als Hamas gewetenloos kinderen inzetten om zelfmoordaanslagen te plegen tegen Israëlische doelen, wanneer hen dat zo uitkomt. Zowel Washington als Brussel waren er als de kippen bij deze eenheidsregering te erkennen en hulp aan te bieden. In Israël werd de Amerikaanse erkenning “een dolksteek in de rug genoemd” en werd het hele eenheidstheater op groot ongenoegen onthaald. Niemand begrijpt waarom Brussel en Washington hun zegen hebben gegeven aan dit schijnkabinet. Premier Benjamin Netanyahu zei niet te kunnen begrijpen waarom de wereld Hamas enerzijds een terroristische organisatie noemt en het internationale terrorisme veroordeelt, maar tegelijkertijd de nieuwe eenheidsregering verwelkomt, waarin Hamas een grote rol speelt. De Israëlische regering reageerde geschokt toen bleek dat Obama in het geniep achter Israëls rug om, al een half jaar geheim overleg met Hamas had gevoerd. Hij heeft hiermee de eigen Amerikaanse federale wetten met voeten getreden omdat Hamas op de Amerikaanse terreurlijst staat.

Ook de EU blijkt gesprekken met Hamas te hebben gevoerd. De verraderlijkheid van de lieden in Brussel en Washington kent geen grenzen. Ze eisen van de Joodse staat dat ze het eenheidskabinet accepteren en onmiddellijk de vredesonderhandelingen met Abu Mazen (Mahmoud Abbas) hervatten. Maar Abu Mazen heeft nooit ‘ja’ gezegd om tot echte vredesbesprekingen te komen terwijl Israël moedige en pijnlijke stappen voor het politieke proces heeft gemaakt. Het probleem is altijd geweest dat Washington en andere westerse machten zo wanhopig zoeken naar een doorbraak in het Midden-Oosten vredesproces, dat zij zich graag tot gewillige dwazen laten maken door de uitspraken van Mazen als zoete koek te slikken, en daarnaast de onthullingen van Hamas te negeren. Hamas medeoprichter Mahmoud al-Zahar heeft in het verleden met zijn uitspraken duidelijk gemaakt dat wanneer er sprake mocht zijn van een eenheidsregering dat slechts een middel zal zijn om het “verzet” te bevorderen, en dat elke overeenkomst met Israël “alleen zal dienen als een opmaat naar oorlog”.

Hoge functionarissen van Hamas maken met regelmaat duidelijk dat een erkenning van Israël voor hen niet aan de orde is, en ze er totaal niet aan denken om hun gewapende eenheden te ontbinden. Om ze te helpen zijn buitenlandse trainers, vanuit de slagvelden van Libië en Syrië, naar Gaza vertrokken om hun militaire expertise met Hamas te delen. Hamas gevechtsdivisies bestaan uit ongeveer 16.000 gewapende mannen, terwijl de Islamitische Jihad een strijdmacht heeft opgebouwd van 5.000 gewapende mannen, en dat alles onder toeziend oog van het Westen. En dan zijn er ook nog de 4000 leden van de kleinere terreurgroepen in Gaza, elk gewapend met hun eigen mini-arsenalen aan raketten. En alsof hun bedoelingen nog niet duidelijk genoeg zijn, heeft Hamas een animatiefilm gemaakt, die laat zien hoe de Joodse bevolking van Israël deportatie of de dood wacht. Zoals Hamas trouwens al eerder vastlegde in haar Handvest. De film heeft als titel “Het einde van de hoop”, met als muziek de melodie van het Israëlische volkslied Hatikva (De hoop).Het lied belooft dat alle ‘smerige’ Joden gedwongen zullen worden om Israël te verlaten terwijl “van de dwaas die overblijft het lot is bezegeld – onder de grond.” De film laat zien hoe Israëli’s door Hamas worden gedwongen om op schepen te gaan om gedeporteerd te worden, onder andere naar Duitsland. Het laatste beeld toont een brandende Israëlische vlag met de woorden “Israël zal zeker verdwijnen”.De film van de Izz A-Din Al-Qassam terroristenbrigades van Hamas is gepubliceerd op hun website en YouTube kanaal, en is ook met Engelse vertaling te zien op YouTube. Met deze doodscultuur wordt Israël door Washington en Brussel gedwongen te gaan onderhandelen over vrede.

Inmiddels is het Israëlische leger “Operation Protective Edge” (Operatie Beschermende Rand) gestart in Gaza, om de terreur die Israëlische burgers dagelijks ervaren te stoppen.

Als onderdeel van de operatie heeft Israëls Veiligheidskabinet ingestemd met de oproep van 40.000 reservisten en voert de Israëlische luchtmacht intensieve luchtaanvallen uit op doelen in Gaza.

Inmiddels vliegen de beelden van slachtoffers in Gaza de wereld weer over net als tijdens Cast Lead en in november 2012 tijdens “Operatie Wolkkolom”. Maar net als toen worden de burgers, waaronder kinderen en vrouwen, in Gaza weer door de leiders van de doodscultuur aangespoord om als menselijk schild te dienen door om op daken van huizen plaats te nemen die Israël heeft aangeduid te zullen bombarderen of voor gebouwen te gaan staan waar raketten en ander wapentuig liggen opgeslagen. Geen wonder dus dat er burgerslachtoffers vallen. In deze video  roept Hamas woordvoerder Sami Abu Zuhri vrijwilligers op zich als menselijk schild aan te melden.

Pamflet met oproep om als menselijk schild dienst te doen.

Inmiddels barst in de uiterst bedenkelijke wereld van de Verenigde Naties, waar dwazen rechtspreken, de propagandaoorlog tegen Israël weer in volle hevigheid los. De anti-Israël goeroes op het VN podium beschuldigen de Joodse staat van ‘onbeheerste agressie’ ’monsterachtige moordpartijen’ ’massaslachtingen’ en ‘misdaden tegen de menselijkheid’.Een heel leger van door haat gedrogeerde antisemitische breinen krijgen van de media weer volop de ruimte het publiek te trakteren op ranzige en ordinaire leugens. Niet dat al die schreeuwers zich in werkelijkheid echt druk maken om de dood van vrouwen en kinderen in Gaza want dat doen ze ook niet wanneer onder meer de barbaren van ISIS de meest gruwelijke moordpartijen plegen in Syrië en Irak of zelfmoordenaars op andere plaatsen onschuldige burgers de dood injagen. Pas wanneer Israël erbij betrokken is, komen de Israëlhaters, antisemieten en fascisten met hun ranzige kreten te voorschijn. Hun enige doel is het imago van de staat Israël te beschadigen.

Ook viert de anti-Israëlische propaganda weer hoogtij in de media en op sommige televiekanalen. Diverse tv-zenders maken zich opnieuw schuldig aan het verspreiden van gefabriceerde beelden uit Gaza. De BBC meldt dat sommige beelden die de wereldburger te zien krijgt niets met de huidige situatie in Gaza van doen hebben maar gaan over gebeurtenissen uit 2009 of 2012 en zelfs over verwoestingen in Syrië. Dit soort valse berichtgeving heeft Israël door de jaren heen al wat schade berokkent want miljoenen mensen worden hiermee structureel op het verkeerde been gezet.

De verdwaasde wereldleiders blijven maar roepen dat Israël de ellende over zichzelf heeft af geroepen omdat men  Israëlische regering verantwoordelijk acht voor het mislukken van het vredesoverleg met Abu Mazen en trawanten. Alsof er verder in het Midden-Oosten niets aan de hand is, blijven ze hun aandacht richten op Israël en blijven ze Israël beschuldigen van bezetting van Palestijns land. Er is geen sprake van door Israël bezet Palestijns land en het gaat de “Bende van Ramallah” en de doodscultuur in Gaza helemaal niet om land. Wat hen drijft is de haat tegen het Joodse volk en de God van Israël. Hun enige doelstelling is de staat Israël van de wereldkaart te verwijderen en het Joodse volk te vernietigen. En de wereldleiders collaboreren schaamteloos met ze mee net als de kerk die claimt in de plaats van Israël gekomen te zijn.

Bron: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 7 juli 2014)
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s