Hoe naïef is minister Timmermans?

Persbericht van Likoed Nederland, 5 augustus 2014.

ISIS-kaart

In de NRC van vandaag staat een opinieartikel van PvdA-minister Frans Timmermans waarin hij zegt: “Het is geen strijd tussen Joden en moslims.”

Dit terwijl vele Palestijnse leiders publiekelijk hebben verklaard dat dit wel het geval is. Nog op 25 juli j.l. zei een imam op de Hamastelevisiezender: “Het is onze islamitische plicht om de Joden uit te roeien.”
De strijd is juist flink aangewakkerd door de eerste Palestijnse leider, de toenmalige Grootmoefti van Jeruzalem Al-Hoesseini, die tijdens de Tweede Wereldoorlog op nazi-radio Berlijn uitzendingen maakte met oproepen als: “Dood de Joden waar je ze maar vinden kan. Dat is prijzenswaardig; voor Allah, de geschiedenis en onze religie.”

Die lijn kan doorgetrokken worden tot de huidige dag.

De meerderheid van de Palestijnen stemde in 2006 op Hamas, dat in haar Handvest stelt dat het een islamitische plicht is om de Joden uit te roeien. Hamas brengt die boodschap voortdurend aan de bewoners van Gaza.
Ook leiders en imams van het ‘gematigde’ Fatah hebben het over de noodzaak om de Joden uit te roeien. Zie de lijst van televisie-uitzendingen hieronder.

Vervolgens blijkt dat minister Timmermans naïef is door de opgave van slachtoffers van de door Europa als terroristisch aangemerkte Hamas te geloven. Hij zegt dat Israël “ondanks de modernste wapens een zeer hoog aantalburgerslachtoffers heeft gemaakt”.
Echter, circa 70% van de Palestijnse doden in Gaza zijn mannen in de gevechtsleeftijd – hoewel die slechts 20% van de bevolking uitmaken. De Hamas opgave van 80% burgerslachtoffers is dus gelogen, trouwens net als bij de vorige conflicten. Controle van de Israëlische inlichtingendiensten van de doden – bijvoorbeeld aan de hand van sociale media – komt op minimaal 47% strijders.

Nu is elke onschuldige dode er een te veel, maar het blijkt dus niet om 80% te zijn, maar hoogstens de helft. Dat is in het dichtbevolkte Gaza een hele prestatie, die de geallieerde legers – waaronder dat van Nederland – in het veel dunner bevolkte Afghanistan niet gehaald hebben. In Afghanistan vielen circa 20.000 burgerdoden.

En wie niet naïef is, onderkent dat de burgerdoden veroorzaakt werden omdat Hamas welbewust burgers als menselijk schild gebruikte – een oorlogsmisdaadvan de ergste soort. Hamas misbruikte tevens moedwillig scholen, ziekenhuizen en moskeeën als dekking van raketten, lanceerinstallaties en tunnels.
De methode wordt aanbevolen in het militair handboek van Hamas en een woordvoerder noemde de methode van menselijke schilden “zeer succesvol”.

Het is dan ongehoord dat minister Timmermans juist Israël, de enige democratische rechtstaat in de regio en de enige Joodse staat ter wereld, in de beklaagdenbank wil zetten door internationaal onderzoek naar Israël te eisen.
Op het moment dat moslimfundamentalistische groepen vergelijkbaar met Hamas, zoals Boko Haram, Al-Nusra, Al-Qaida, ISIS enzovoort, moedwillig megaslachtpartijen aanrichten onder burgers, zonder internationaal onderzoek. Zij richten grote delen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika te gronde.

Israël heeft het volste recht zich te verdedigen tegen de genocidale moordzucht van dit soort moslimfundamentalisten.
Die, zoals iedereen kan zien die niet naïef is, niet alleen tegen de Joden willen strijden, maar tegen iedereen van een ander geloof.

 

Oproepen tot genocide van de Joden door Palestijnse leiders en imams op de Palestijnse televisie:

 

NB Teken de petitie ‘Hamas leaders must be tried for war crimes’.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s