De opmars van de demonen van IS(IS)

Voor een groot aantal Bijbeldeskundigen lijdt het geen twijfel dat de wereld zich in de richting van de een of andere immense catastrofe beweegt. Nog nooit is de wereld getuige geweest van zoveel onheilspellende ontwikkelingen en zulke snelle veranderingen. Deze ontwikkelingen geven het gevoel dat er een crisis dreigt. De wereld lijkt op een reusachtige machine die aan het dol draaien is. Hoe lang zal het nog duren voordat het tot een uitbarsting komt? Diverse Bijbelse profetieën en het Bijbelboek Openbaring maken duidelijk dat er een moment zal komen waarin het huidige wereldbestel volkomen vast zal lopen en apocalyptische scenario’s zich zullen openbaren. De Bijbelse profeten voorzegden de opkomst en de ondergang van elk groot wereldrijk in het verleden, maar ook toekomstige gebeurtenissen tot in detail. Zij kwamen niet aandragen met vage of algemene voorspellingen die aan alle omstandigheden konden worden aangepast.

Wanneer we de beelden van de oprukkende slachters van IS(IS) in Syrië en Irak zien, lijkt het alsof de “overste van deze wereld” zoals de Here Jezus satan in Johannes 12:31,14:30,16:11 noemt, zijn hellehonden op de aarde heeft losgelaten. Het gaat om een goed geoliede moordmachine met als leider Abu Bakr al-Baghdadi een door Amerika in 2009 vrijgelaten moslimjihadist.

Dit moet hem zijn, de van de duivel bezeten Abu Bakr al Baghdadi.

Baghdadi werd gevangen gehouden in Camp Bucca een detentie faciliteit in Irak en was één van de gevangenen die in 2009 in opdracht van de narcist Barack Hussein Obama is vrijgelaten. Voor velen is het nog steeds een volslagen raadsel waarom Washington deze schurk, toen nog een Al-Qaeda leider, heeft vrijgelaten.Na zijn vrijlating splitste hij zich af van Al-Qaeda en formeerde IS(IS) later omgedoopt tot simpelweg, “Islamitische Staat” (IS) waarbij hij zichzelf tot Kalief Ibrahim uitriep. Volgens diverse bronnen bestaat zijn terreurleger inmiddels uit ongeveer 10.000 volgelingen, afkomstig uit de hele wereld waaronder uitNederland. 

IS(IS) is net als de terreurbeweging Al-Qaeda een product van de CIA de Amerikaanse geheime dienst. Destijds opgericht om Rusland te bestrijden in Afghanistan. David Icke, de Britse schrijver/activist verteld op deze video een aantal bijzondere dingen over IS(IS) en over Al Qaeda waaruit deze terreurbende is voortgekomen en de uiterst bedenkelijke rol van de Verenigde Staten. Geen enkele afdeling van Al-Qaeda heeft in de afgelopen tijd zo veel hulp gekregen van diverse landen als IS(IS), en dit verklaart hun succes. De groep heeft ook duidelijk gemaakt dat het een wereldwijde oorlog als haar missie ziet. Ze hebben op een wereldkaart aangegeven waar ze hun kalifaat willen vestigen. Het betreft het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Spanje, Griekenland, Pakistan, Georgië, China en delen van Rusland. Ook roepen ze op om Rome aan te vallen. Daarnaast is één van de verklaarde doelen de ‘bevrijding’ van Jeruzalem en het uitroeien van alle Joden in het Midden-Oosten.

Terwijl deze uitspraak niets aan duidelijkheid te wensen overlaat, zijn er dwazen die de haatbaarden van IS(IS) een complot van de zionisten noemen, zoals Yamina Haifi, voormalig PvdA raadslid in Den Haag. “ISIS heeft niets met Islam te maken.. is een vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken”, luide haar twitterbericht van 12 augustus. Het gaat hier om een ambtenaar van justitie die zich als een islamitische antisemitische mol gevestigd heeft in de hoogste instellingen van het land. Na een golf van kritiek, deed ze een poging haar straatje schoon te vegen door te zeggen dat ze deze uitspraak niet zelf had verzonnen maar een artikel over dit zionistische complot op internet had gelezen!!! Nu is het wel zo dat het op internet barst van de randdebielen die achter ieder boom een zionist (Jood) zien staan. Krankzinnigheid of collectieve psychose is wat dit soort figuren drijft. Wat Yamina Haifi verkondigt riekt naar antisemitisme en het aanzetten tot Jodenhaat. De propagandamachine van nazi-Duitsland had dit niet beter kunnen bedenken.

Washington nauw betrokken bij de terreur

Toen Abu Bakr al-Baghdadi halverwege 2013 zijn complete strijdmacht van Syrië naar Irak verplaatste, deed het Witte Huis helemaal niets. Toen IS(IS) in januari van dit jaar de Iraakse provincie Anbar en een aantal belangrijke steden zoals Falluja en Tikrit overnamen, zag Obama nog steeds geen enkele reden om in te grijpen. Volgens de Amerikaanse senator Rand Paul is dat logisch omdat Obama IS(IS) als een partner ziet in de strijd tegen de Syrische dictator Basahr al-Assad. Sinds Baghdadi zijn troepen naar Irak heeft verplaatst voelt Obama er daarom bijzonder weinig voor hem daar te bestrijden. Ook onderhoud Obama goede banden met Al Qaeda want hij gebruikte deze terreurgroep om Muammer Gadhaffi in Libië weg te werken met daarbij als argument: “het is in ons nationale belang dat wij ons niet afzijdig kunnen houden en moeten helpen deze tiran te verwijderen gelijk Bush dat heeft gedaan in Irak.” Hij gebruikte de Moslimbroederschap om Hosni Mubarak in Egypte onder de bus te duwen en gebruikt Al-Qaeda en andere terreurgroepen om Bashar al-Assad in Syrië van de troon te stoten. Ook heeft hij een dikke vinger in de pap m.b.t. de huidige crisis in de Oekraïne. De zogenaamde ‘revolutie’ in Oekraïne is niets anders dan een door het Westen georganiseerde en door de NAVO gesteunde fascistische coup om het land te annexeren en binnen de Westerse invloedssfeer te brengen. In werkelijkheid werd met hulp van Washington en Brussel een democratisch gekozen regering in Kiev omver geworpen, zodat die kon worden vervangen door een anti-Russisch, pro-globalistisch marionettenregime.

Ongekende wreedheden

De demonen van IS(IS) deinzen nergens voor terug. Ze zetten de oorlogen van Mohammed voort –massamoord in naam van Allah. Tegenstanders worden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar als het even kan door het afsnijden van hoofden. Mensen worden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. De overname door IS(IS) van Irak verraste de wereld als een storm, maar zowel de VS als Groot-Brittannië waren al in januari op de hoogte van de bedoelingen van de terreurgroep maar deden niets. “We hadden deze informatie toen al en we gaven het door aan de (Britse) overheid en de Amerikaanse regering”, vertelde Rooz Bahjat, een senior hoofd van de Koerdische inlichtingendienst aan de Britse verslaggevers. “We wisten precies welke strategie ze zouden gaan gebruiken, we kenden de militaire planners”, voegde hij eraan toe. “Het was tegen dovemans oren”.

Mosoel, de tweede grootste stad van Irak werd binnen de kortste keren volledig door IS(IS) onder de voet gelopen. De door de VS getrainde en uitgeruste Iraakse legereenheden die tot taak hadden de stad te verdedigen, sloegen op de vlucht met achterlating van hun militaire kleding, evenals geavanceerde Amerikaanse militaire apparatuur, waaronder helikopters, hummers, vrachtvliegtuigen, zware machinegeweren, samen met kogelvrije vesten en uniformen, een luchthaven, ziekenhuizen en gevangenissen. Zij die niet wisten te vluchten, werden gevangen genomen en massaal geëxecuteerd. Vaak moesten zij voor hun dood deelnemen aan een islamquiz. Werd een vraag niet naar volle tevredenheid beantwoord, dan volgde onmiddellijk executie. Op deze video worden maar liefst 1500 Iraakse militairen in vrachtwagens afgevoerd hun dood tegemoet.

massaexecuties2.jpg

Satans moordende troetelkinderen executeren Iraakse soldaten.

IS(IS) heeft posters opgehangen waarin ze de bewoners van Mosoel oproepen hun ongehuwde meisjes te overhandigen zodat deze kunnen deelnemen in de “Jihad al-nikah” ofwel de seks-jihad.  Het is een terugkerend patroon van ongekende gruwelijkheden.

Christenvervolging is onvoorstelbaar

Christenen worden overal waar de hellehonden van IS(IS) binnentrekken, uit hun huizen gejaagd en berooft van alle bezittingen die ze hebben. De gruwelijkste moordpartijen zijn deze barbaren niet gruwelijk genoeg. Kinderen van christenen worden bij de haren gegrepen en door midden gesneden of onthoofd. Ook daar hebben ze beelden van op YouTube gezet. Hun moeders worden verkracht en gedood en hun hoofden op stokken te kijk gezet in parken en langs wegen. Is dit wat de moslims de “religie van vrede” noemen?

Een christelijke vluchteling vertelde dat toen IS(IS) de stad Mosoel naderde, hun Soenitische buren, waar ze jaren in vriendschap mee hadden samengeleefd, zich plotseling tegen hen keerden en door hen uit hun huizen werden gejaagd met als argument, dit land is van de moslims. Achtergebleven christenen kregen de opdracht zich tot de islam te bekeren of de stad onmiddellijk te verlaten. Hun huizen kregen bij de voordeur een Arabische letter N voor Nazarene (Christen). Mannen werden zonder pardon massaal op het centrale plein in de stad geëxecuteerd en vrouwen en meisjes als sekslaaf afgevoerd. Volgens  Mark Arabo, een zakenman uit Californië en leider van Chaldese christenen “is het christendom in Mosoel dood. Maar volgens de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Frans Timmermans zijn de “Christenen in Irak grondwettelijk beschermd”.Dus als wij hem moeten geloven is er geen sprake van een echt probleem voor de christenen in dat land. Dat de christenen als sinds de verdrijving van Saddam Hoessein in groten getale het land ontvluchten vanwege gruwelijke moordpartijen, is kennelijk nog niet tot deze ‘deskundige’ PvdA’er doorgedrongen.

Sinds Saddam Hoessein is verdwenen worden christenen en andere gelovigen in Irak op een afschuwelijke manier door fanatieke moslims vervolgd en massaal Irak uitgetreiterd. Ze noemen kerken “een smerige plaats van ongelovigen die als basis dient om de islam te bestrijden” en zeggen dat christenen “legitieme doelwitten” zijn en dat het “moordende zwaard” niet van hun nek zal worden weggenomen.” Duizenden christenen zijn gedwongen om huizen, buurten en plaatsen van eredienst in te ontvluchten. Bij de val van Saddam Hoessein leefden er nog ongeveer anderhalf miljoen christenen in Irak. Eind 2013 waren er nog maar 330.000 over en sinds de komst van IS(IS) in loopt dit aantal in sneltreinvaart terug.

Bij de verovering van Mosoel verwierf IS(IS) ook een enorme hoeveelheid contant geld door de centrale bank van de stad te beroven. Het zou gaan om een bedrag van 400 miljoen dollar. Ook hebben ze een grote hoeveelheid goud in beslag genomen. Naast de verwoesting van talloze kerken, kloosters, Shi’itische moskeeën en het roven van onbetaalbare archeologische schatten, hebben ze in Mosoel ook het graf van de Oudtestamentische profeet Jonas in puin geslagen. Bij de verovering van de centrale Iraakse stad Tikrit, melden lokale overheden dat er sprake was van massale onthoofdingen door de hele stad.

Hoe zei Obama dat ook alweer: “Onze militairen kunnen met opgeheven hoofden Irak verlaten nu hun taak succesvol is beëindigd en sprak van een „buitengewone prestatie”. „We laten een soeverein, stabiel en zelfstandig Irak achter, met een regering die door het volk is gekozen”, aldus Obama in een vlaag van totale verstandsverbijstering. In werkelijkheid hebben ze de oudste beschaving van de wereld in een gigantische chaos achtergelaten en zijn ze mede verantwoordelijk voor de vervolging van het 2000 jaar oud Mesopotamisch christendom. Honderdduizenden doden verder, is Irak in een hel veranderd. De Amerikaanse aanwezigheid is op een ongekende ramp uitgelopen. Obama stelde dat het door de Amerikanen getrainde leger in staat zou zijn voor de veiligheid van de Irak te zorgen. De hele wereld kan thans zien wat daar van terecht gekomen is.

Tariq Aziz, Saddams voormalige christelijke minister van Buitenlandse zaken zei in december 2011: “Er is niets meer over van ons welvarende Irak. Alles wat Saddam Hoessein heeft opgebouwd is verwoest. Er zijn meer zieken en honger lijdende Irakezen dan ooit tevoren. Velen hebben geen werk en ieder dag vallen er doden. Irak is het slachtoffer van Amerika en Groot-Brittannië. Zij hebben ons land vermoord”.

Er zijn sinds het vertrek van de Amerikanen jaarlijks duizenden slachtoffers te betreuren vanwege zelfmoordaanslagen door verschillende terreurgroepen waarbij voornamelijk onschuldige burgers slachtoffer zijn. En het wordt alleen nog maar gruwelijker nu de demonen van IS(IS) aan hun opmars bezig zijn. Satan heeft volledig bezit van deze bende genomen en ze op pad gestuurd om te verwoesten en te vermoorden, alles wat ze op hun weg tegenkomen.

Shock and awe: An ISIS propaganda video shows militants blindfolding a Sunni police major in his home before cutting off his headHier staat koppensneller van IS(IS) klaar om een Iraakse politieman te onthoofden.

Het hoofd van de politieman werd vervolgens tussen zijn benen gelegd met de boodschap: ‘This is our ball. It is made of skin’.

Wat het meest bizarre is dat IS(IS) een enorme aantrekkingskracht blijkt te hebben op hele horden moslimjongeren wereldwijd en dat duizenden van plan zijn hun gelederen te komen versterken. Het is een volslagen raadsel waarom duizenden jonge Europese moslims willen vechten voor de stichting van een kalifaat, ofwel een religieuze tirannie. Ook Nederlandse moslims melden zich massaal aan. Naarverluid zijn er al tenminste 130 personen actief in Syrië en Irak en neemt dit aantal alleen nog maar toe. De gruwelijkste video’s op YouTube doen hen besluiten zich in Syrië of Irak aan te sluiten bij de moordmachine van islamfascistische zwartjurken van IS(IS) om vervolgens de afschuwelijkste misdaden te begaan. Er zijn geen grenzen aan de perversiteit van deze barbaren. Ook de horrorverhalen over de manier waarop IS(IS) omgaat met Yezidische Koerden blijven binnenkomen. Yezidische vrouwen die gevlucht zijn uit Noord-Irak vertellen de meest verschrikkelijke verhalen. Er gaat een vloedgolf van onmenselijkheid uit van deze figuren die volslagen wars zijn van enige beschaving.

Saoedi-Arabië, Koeweit, Turkije en Qatar, betrokken bij terreur IS(IS)

Voor velen is het geen verassing dat Washingtons bondgenoten Turkije, Koeweit, Saoedi-Arabië en de voormalige kamelendrijvers inQatar, betrokken zijn bij de horror die zich afspeelt in Syrië en Irak. Al deze landen zijn handelspartners en bondgenoten van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Het zijn de drijvende krachten achter IS(IS) met het leveren van financiële middelen en wapens. Daarnaast houdt Washington zich bezig met het trainen van jihadisten in onder meer Turkije en Jordanië. Jordaanse officials hebben bevestigd dat er in Safawi, in de noordelijke woestijnregio van Jordanië, al in 2012 een basis is ingericht waar Amerikaanse instructeurs inmiddels honderden Jihadisten heeft klaargestoomd voor de strijd tegen de Syrische dictator Bashar al Assad. Het Duitse blad Der Spiegel berichtte in maart 2014 ook dat Jihadisten in Jordanië door Amerikanen worden getraind in onder andere het gebruik van anti-tankwapens. De Britse Guardian newspaper meldde in maart dat naast Amerikaanse ook Britse en Franse instructeurs mee doen aan de trainingen. Een onbekend aantal van deze opgeleide Jihadisten hebben zich vervolgens bij IS(IS) aangesloten.

De Europese overheden houden er ernstig rekening mee dat honderden uit Europa afkomstige haatbaarden naar huis zullen terugkeren als potentiële tijdbommen.

Bron: Franklin ter Horst (Aangemaakt: 18 augustus 2014)
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s