25 oktober 732: Karel Martel redt Europa

(Door: Michael Stürzenberger)

Afgelopen donderdag 1280 jaar geleden redde Karel Martel, de legeraanvoerder van het Frankisch-Germaanse rijk, Europa van de aanstormende  islamitische legers. Dit beslissende gevecht wordt in het Arabisch ook de Slag aan de “balat asch-schuhada” (“Straat van de martelaars voor het geloof”) genoemd. De enorm snelle expansie van de moslims, die honderd jaar daarvoor het gebied van het huidige Saoedi-Arabië met het doel van de wereldverovering voor Allah hadden verlaten, kwam hier Godzijdank eerst ten einde.

De betekenis van deze Slag bij Tours en Poitiers zou in kringen van historici volgens de Duitse Wikipedia weliswaar niet onomstreden zijn, maar wie de agressieve uitbreiding van het islamitische rijk sinds 632 bekijkt, twijfelt er waarschijnlijk nauwelijks aan dat de 80.000 Arabische jihadisten bij een overwinning op Karel Martel bijna zeker Europa veroverd zouden hebben. Wikipedia zegt over de historische opvatting vanuit islamitisch oogpunt:

Anderzijds is de slag ook bij de moslims in historische herinnering gebleven als “Slag van de miljoenen tranen”, o.a. op grond van de dood van de bekwame legeraanvoerder Abd ar-Rahman. Bij moslims leeft tot op de dag van vandaag het idee dat het destijds bijna gelukt zou zijn de christelijk-westerse cultuur volledig te overrompelen. Er diende alleen nog een restant van christelijke heerschappij in het noordwesten van Spanje worden vernietigd, wat echter vanwege het bergachtige terrein niet lukte. Bovendien werden de islamitische legers op grond van klimatologische omstandigheden en een steeds langer worden aanvoerroute eraan gehinderd verder op te rukken.

De islam is volgens de erfenis van de profeet en diverse verzen van de koran per slot van rekening verplicht om alle andere religies te onderwerpen. Zie soera 9, vers 33: Hij is het, Die Zijn boodschapper met leiding en de ware godsdienst heeft gezonden om deze te doen zegevieren boven alle godsdiensten, ofschoon de afgodendienaren er afkerig van zijn” en soera 48, vers 28: “Hij is het, Die Zijn boodschapper met leiding en de godsdienst der Waarheid heeft gezonden, opdat Hij hem moge doen zegevieren over alle (andere) godsdiensten. En Allah is als Getuige voldoende.

Ali Bardakoglu, president van het bureau voor religieuze aangelegenheden in Turkije (Diyanet) en tegelijkertijd de hoogste autoriteit van de islamitische “religie” in Turkije, vult aan:

“De koran schrijft voor dat men de mensen door wijsheid en rede moet overtuigen. Als de heidenen dit echter willen verhinderen, dan staat de koran het toe om ook tegen ze te vechten”.

Slag bij Poitiers en Tours (732 na Chr.)

Ook Erdoğan (De wereldheerschappij van de islam), Ahmadinejad (“De islam is de enige legitieme religie”) en vele andere islamitische leiders vertegenwoordigen het idee van de islamitische wereldheerschappij. Militair-historisch is het aan de christelijke soldaten in1529 voor Wenen, in 1565 op Malta, in 1571 tijdens de Zeeslag bij Lepanto en in 1683 nog een keer voor Wenen te danken dat Europa niet het slachtoffer werd van de overval van de halvemaan.

Het lijdt verder geen twijfel dat de huidige veroveringsstrategie de ondermijning van binnenuit is. Door middel van de geboorte-jihad dienen de noodzakelijke meerderheden gecreëerd te worden om via democratische middelen het doel te bereiken en de “ongelovigen” onder de door de koran geëiste heerschappij van de islam te dwingen. Vergeet nooit de woorden van Erdoğan, die hij in 1998 openlijk in Turkije sprak:

“De democratie is alleen maar de trein waar we opspringen, totdat we ons doel bereikt hebben. De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten onze bajonetten, de koepels onze helmen en de gelovigen onze soldaten”.

Een duidelijke oorlogsverklaring. Iets gelijksoortigs formuleerde een imam uit Izmir in 1999 tegenover de christelijke deelnemers aan een dialoog:

“Dankzij jullie democratische wetten zullen we jullie overmeesteren, dankzij jullie religieuze wetten zullen we jullie overheersen”.

De toenmalige Algerijnse staatspresident Houari Boumedienne voorspelde in 1974 al voor de VN:

“Ooit zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond verlaten om binnen te dringen op het noordelijke. Zeker niet als vrienden. Want ze zullen komen om het te veroveren. En ze zullen het veroveren door het noordelijk halfrond met hun kinderen te bevolken. Het lichaam van onze vrouwen zal voor onze overwinning zorgen.”

Beleg van Malta (1565 na Chr.)

In Duitsland zei de ondernemer en het SPD-lid Vural Öger voor een groep Turkse ondernemers:

“Datgene waar Kamuni sultan Süleyman in 1529 met de belegering van Wenen is begonnen, zullen wij d.m.v. de immigratie, met onze krachtige mannen en gezonde vrouwen realiseren”.

De voormalige voorzitter van de islamitische gemeenschap Milli Görüs, Mehmet Sabri Erbakan, zei volgens een rapport van de Beierse binnenlandse veiligheidsdienst in 2001:

“De Europeanen denken dat de moslims alleen naar Europa gekomen zijn om geld te verdienen. Maar Allah heeft een andere plan”.

Wie ooit te maken had met intensieve straatruzies met moslims in de voetgangerszones van dit land, kon zulke uitspraken al vaak horen:

“Jullie kunnen doen wat jullie willen. De islam zal hier sowieso weldra heersen”.

Het ergste wat ons in het voetgangersgebied van München naar het hoofd werd geslingerd door een schijnbaar goed geïntegreerde Bosnische moslima, was:

“Jullie klotenchristenen! Als we eerst maar aan de macht zijn, hangen we jullie allemaal op!”

Er is veel rust en kalmte voor nodig om zulke verbale aanvallen in je eigen land aan te moeten horen zonder de ons toegedichte Duitse zelfbeheersing te verliezen. Het is echter typerend voor de geweldsverheerlijkende ideologie van deze macht opeisende politieke religie.

Zeeslag bij Lepanto (1571 na Chr.) 

Het is nu aan ons om deze veroveringsdrang ultimatief een halt toe te roepen. In München zullen we met het referendum over de schandaleuze bouw van het Europese islamitische centrum voor een dijkdoorbraak zorgen, waarvan een taboeloze publieke discussie het gevolg zou kunnen zijn.

Daarna gaat het dan consequent verder: of met het zweren op de grondwet door alle islamitische organisaties met de gelijktijdige afzwering van geweld, moord en de totalitaire heerschappijaanspraak, of gewoon het verbod op de islam vanwege zijn grondwetvijandigheid.

Wat er echter van de islam overblijft als je al die geweldsverheerlijkende en moord legitimerende verzen doorstreept, beantwoordt de blinde sjeik Omar Abdel Rahman van de Al-Azhar universiteit in Cairo in 1980 aan studenten:

“De jihad en het doden zijn het hoofd van de islam. Als men deze wegneemt, dan onthoofd men de islam”.

Uit het zicht van alle “ongelovigen” is een “onthoofde” islam beter dan zich brutaal door de islam te laten onderwerpen. Het zal spannend zijn hoe al die “gematigde”, “Verlichte” en “democratiebewuste” islamitische “hervormers” zich zullen gedragen. Bij de ondertekening van de onherroepelijke afwending van Allahs moordbevelen uit de 7e eeuw zullen de leugenaars van de oprechten gescheiden worden.

“Een “verder zo” in het eeuwige dialoog/dialeugen-gekibbel leidt tot de onherroepelijke aanstaande overwinning van de islam in de demografische wedloop tot de islamisering van Duitsland en Europa. Zo dreigde Nadeem Elyas, de oprichter van de Centrale raad van de moslims in Duitsland, op een katholiekendag of de seculiere rechtsstaat de onomstotelijke basis zou zijn:

“Ja, zolang moslims in de minderheid zijn”.

Wie nu nog niet heeft herkend dat de islam een existentiële bedreiging voor onze Europese beschaving vormt, is óf niet geïnformeerd, ideologisch verblind, een onverbeterlijke “goedmensch” of een heel bewuste ondersteuner van de islamisering.

Beleg van Wenen (1683 na Chr.)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s