Pechtold is een oorlogsmisdadiger!

Onze eerste Nederlandse kakkerlak, Alexander Pechtold! ISIS een bevrijdingsbeweging? De man heeft kennelijk al lang geleden zijn verstand verloren! Een trap na aan alle vermoorde slachtoffers! Pechtold heeft geen idee van de feiten, ISIS is geen bevrijdingsbeweging maar een terroristenzooitje – Wilders is geen kille fascist – maar we moeten vaststellen dat Pechtold een eurofiele antisemitische en antichristelijke populist is!10174935_627167274060775_3731908870615560950_n

De extremistische groep Islamitische Staat geeft openlijk toe dat hij honderden yezidivrouwen en -kinderen gevangen heeft genomen en als slaven heeft verkocht. Mensenrechtengroepen en de Iraakse overheid beweren dat al langer, maar het wordt nu door IS zelf bevestigd in een eigen propagandablad. Tienduizenden yezidi’s vluchtten in augustus voor IS de bergketen Sinjar op. Honderden werden gedood en honderden vrouwen en kinderen gevangengenomen.

De strijd van Islamitische Staat (IS) tegen yezidi’s in Irak is mogelijk een poging tot genocide. Dat zei de adjunct-secretaris-generaal voor de mensenrechten van VN Ivan Simonovic dinsdag. „Feiten duiden erop dat acties tegen yezidi’s mogelijk een poging tot genocide zijn”, vertelde Simonovic na een bezoek aan Irak. De yezidi’s werden in juni in het noorden van Irak verrast door de snelle opmars van IS. Velen vluchtten in paniek de bergen in, veel anderen zouden door strijders van IS zijn vermoord.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s