Islam – genocide – varkens

Er zijn steeds meer aanwijzingen voor een christelijke Holocaust in het Midden-Oosten. De Islamitische Staat heeft het voortouw genomen in het verdrijven, tot slaaf maken of doden van christenen in Syrië en Irak. De westerse vrije wereld, de Verenigde Staten en christenen knijpen een oogje dicht als het gaat om de geschreven islamitische doctrine, volledig omarmd door de Islamitische Staat en de 57 leden van de Organisatie van Islamitische Samenwerking . Terwijl Mohammedanen worden uitgenodigd om Jummah gebeden te verrichten in de Episcopale National Cathedral, worden christenen meisjes als slaven worden verkocht door de Islamitische Staat.

Deze christelijke Holocaust gebeurt over de hele wereld. In Frankrijk alleen al zijn er meer dan 70 islamitische “no-go zones”, waar zelfs de politie niet zal optreden. In de Verenigde Staten zien we communities, zoals Dearborn, Michigan, overgenomen door Mohammedanen en zien we het verdrijven van niet-gelovigen. Wat we zien in het Midden-Oosten, in Europa en in Noord-Afrika is onverdraagzaamheid onlosmakelijk leidt tot religieuze genocide.

De video hieronder is van Safer en Yakup Staifo Malke, en hun moeder die weduwe was, Suad, praten over hoe en waarom ze vertrokken Syrië. Het antwoord is duidelijk: De Islamitische Staat dwingt ze uit tegen hun wil, simpelweg omdat ze christen zijn.

Helaas moeten we vaststellen dat moslims niet meer in de Bijbel lezen terwijl dat toch echt wel in de koran staat:

In de Koran gebiedt Mohammed de Moslims om de Bijbel te lezen.

Wie of wat is jouw gids? Als hadiths of imams het niet eens zijn met de Koran, wie geloof je dan? Het is zeer waarschijnlijk dat de Koran je ultieme autoriteit is. Geeft de Koran jou, als moslim, toestemming om van de Bijbel te leren?

“Waarlijk, Wij zonden de Torah neder, waarin leiding en licht was” (Soera 5:44a).

  • “En Wij deden Jezus, zoon van Maria in hun voetsporen treden, vervullende, hetgeen vóór hem in de Torah was (geopenbaard), en Wij gaven hem het Evangelie, dat licht en leiding bevatte, bevestigende hetgeen daarvóór in de Torah was en een leiding en een vermaning voor de godvrezenden” (Soera 5:46).
  • “Hij heeft u het Boek met de waarheid nedergezonden, vervullende, hetgeen er aan voorafgaat en Hij zond voordien de Torah en het Evangelie als leiding voor het volk en Hij heeft het Verschil [het onderscheidingsvermogen tussen goed en kwaad] geopenbaard” (Soera 3:3).
  • “En behoor niet tot degenen, die de tekenen van Allah verloochenen, anders zult gij tot de verliezers behoren” (Soera 10:95).

Als jij een Moslim bent, dan heb je geen excuus om de Bijbel niet te lezen. De Koran gebiedt dit en prijst de Bijbel. Waarom begin je hier vandaag niet mee? Begin eens met het Evangelie van Lucas dat het verhaal over Isa vertelt. Alleen hij kan je van het paradijs verzekeren.

Zoals de Koran zegt zal het lezen van de Bijbel je vragen beantwoorden: “En als gij over hetgeen Wij tot u hebben nedergezonden twijfelt, vraagt dan degenen die het Boek vóór u hebben gelezen. Inderdaad, de waarheid is van uw Heer tot u gekomen; behoor daarom niet tot de twijfelaars.” (Soera 10:94).

De cirkel islam-genocide-varkens is hiermee rond: Islam is geen vreedzame religie maar een politieke verschijning die genocide pleegt – daarmee haar afkomst verloochend, haar broeders vermoordt en mede daardoor blijkt ze nog stommer te zijn dan de varkens waarvoor ze bang is.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s